• Flexibel wonen & werken

  • De tuinstudio van STIDO

Bij Happy-Living kan u terecht voor :

Compleet interieurontwerp van A tot Z

Een interieur dat perfect bij je past, is te realiseren aan de hand van een volledig uitgewerkt interieurontwerp.

Dit bestaat uit een interieurplan inclusief plattegrond met indeling.

3D Visualisatie, een kleur- en materialenplan adhv. moodboards.

 

Meubelontwerp

Een ontwerp op maat van uw keuken , kantoor , badkamer , slaapkamer etc...

 

Kleur-advies

Een interieur herschilderen kan uw woning helemaal omtoveren. Als het nu gaat om 1 ruimte of uw ganse woning, ik maak graag een kleuren-analyse met een moodboard om u een perfect beeld te geven hoe uw woning met de nieuwe kleuren er zal uitzien.

 

Raamdecoratie

Raamdecoratie maakt een belangrijk deel uit van de sfeer die uw woning uitstraalt. Ik kom vrijblijvend bij u langs om advies te geven betreffende het type gordijnen die perfect in uw woning passen. Aan de hand van dit advies wordt er een gratis offerte gemaakt. Na akkoord worden de op maat gemaakte overgordijnen , vouwgordijnen , japanse panelen , rolgordijnen , horizontale jaloezieën etc…. door een specialist gratis bij u opgehangen.

 

Tuinstudio Stido

Als Stido-adviseur breng ik u een bezoek om uw wensen samen te bespreken. We bouwen voor u een Stido voor alle mogelijke toepassingen. Ik personaliseer uw studio zodat hij perfect bij u past. Er zijn verschillende afwerkingen en indelingen mogelijk.Zo zijn we zeker dat uw studio beantwoordt aan uw behoeften en smaak. Na de productie wordt de stido tuinstudio ontzettend snel bij u geplaatst. We hijsen deze door middel van een kraan en plaatsen hem rechtstreeks in uw tuin.Verdere info vindt u door bovenaan te klikken op de pagina Stido tuinstudio! 

 

 

levering en plaatsing van een Stido tuinstudio

3D Walk Trough Animation

Er is geen video geplaaatst