Ontwerp tot Realisatie

Van Ontwerp tot Realisatie

Stap 1 : Kennismakingsgesprek

Ik kom graag bij u thuis of op uw bedrijf voor een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Tijdens deze eerste kennismaking inventariseer ik samen met u alle mogelijkheden en wensen. Ik maak foto's van de ruimte(s) en indien deze aanwezig zijn, bekijken we graag de bouwtekeningen met maatvoering. 
Zo stellen we samen een PROGRAMMA VAN UW EISEN op. Ook bespreken we samen van welke diensten u gebruik wilt maken en welk prijskaartje daar aan vasthangt. Dit is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij maakt u zelf de keuze hoe uitgebreid u van mijn interieuradvies wilt gebruik maken. Indien gewenst maak ik een offerte op maat voor u. Als u de opdracht aan mij toevertrouwt, ontvangt u een opdrachtbevestiging.

 Stap 2 : Moodboard/Sfeerplan maken

Graag wil ik met u de juiste weg bewandelen en uw persoonlijke stijl goed aanvoelen. Daarom vraag ik u om allerlei beeldmateriaal te verzamelen.  Alles is welkom, het vertelt iets over uw smaak en stijl. Met dit beeldmateriaal maak ik uw PERSOONLIJK MOODBOARD. Dit sfeerplan geeft de stijl en sfeer weer die u wenst en zal als leidraad functioneren bij het ontwikkelen van het interieurontwerp/advies.

Stap 3 : Ontwerpfase

Aan de hand van het moodboard en uw eisen kan ik uw ontwerp/advies gaan uitwerken. Tijdens dit proces zal ik regelmatig contact met u hebben om eventueel zaken door te spreken. Om uw input te vragen en om uw vragen te kunnen beantwoorden. Dit voorkomt onduidelijkheid en zorgt ervoor dat er aan het eind van het traject een plan ligt wat écht bij u past.
Het ontwerp/advies wordt aan u gepresenteerd en uiteraard licht ik het ontwerp/advies ook persoonlijk toe.

Stap 4 : Uitvoering met de puntjes op de i

Met het ontwerp in de hand kunt u de plannen gaan uitvoeren. Als u dit liever aan mij overlaat (of gedeeltelijk), kan ik zorgen voor de juiste vakmensen op de juiste plaats en kan ik het traject begeleiden naar een geweldig eindresultaat.
U bepaalt zelf tot welke fase ik u moet blijven begeleiden. Hiervoor spreken we voor aanvang van de uit te voeren werkzaamheden een prijs af.

U kunt natuurlijk ook zelf gaan shoppen, maar als u er niet zeker van bent dat u de juiste keuzes maakt dan kunt u altijd een beroep op mij doen en sta ik graag voor u klaar als PERSONAL SHOPPER.

Mondeling kleuradvies en advies raamdecoratie op locatie

Als u geen behoefte heeft aan een speciaal voor u uitgewerkt interieurplan maar u wilt wél een snel en deskundig advies, dan kan ik u ook mondeling advies geven bij u thuis of op uw bedrijf.
U kunt hiervoor een telefonische afspraak maken , per email of via deze website op de pagina aanvraag info 

Opmerkingen

22.03.2017 22:14

Anne Maurice

Graag had ik meer info